13
Mar
2018

Клубни карти за София Филм Фест с намаления за студенти и пенсионери

За поредна година София Филм Фест дава възможност на ученици, студенти и пенсионери да имат преференциален достъп до качествено световно кино. Тази година клубните карти са на цена от 15 лева и всеки техен притежател има възможността да посети 30 избрани филма от фестивалната програма. Картите дават достъп и до една прожекция месечно до края на годината по избор от програмата на Дома на киното.
Закупуването на СФФУ / СФФП карти става на място в Дома на киното и фестивалния център – зала „In The Park“ над кино „Люмиер Лидл“.
Студенти – притежатели на СФФУ карта имат право на свободен достъп до майсторските класове на Ейбъл Ферара (18 и 19 март в Дом на киното) и срещата с
режисьора на „Проектът Флорида“ Шон Бейкър, която е на 17 март от 12:00 часа в Дом на киното.

СРЕЩА С ШОН БЕЙКЪР

SeanBaker.jpg

Режисьорът на „Проектът Флорида“ Шон Бейкър пристига в България като специален гост на София Филм Фест, за да се срещне лично с публиката и да разкаже повече за себе си, режисурата и филмите си в публично интервю в Дом на киното. Има ли нова вълна в независимото американско кино, как се правят нискобюджетни филми, които се превръщат в любими на аудиторията и критиката и какво движи
съвременното кино напред? Режисьорът на „Tangerine“, „Starlet“, „Prince of Broadway” и „Take Out” ще отговори и на въпросите от публиката.
Водещ: Драгомир Симеонов
Визитата на Шон Бейкър се осъществява с подкрепата на Посолството на САЩ.