Режисьор - Ники Илиев
Сценарий - Ники Илиев
Оператор - Борис Славков
Музика - Борислав Бояджиев-Борче
С участието на - Гари Дърден, Орлин Павлов, Саня Борисова-Илиева, Башар Рахал, Диана Любенова
Продуцент - Ники Илиев, Джеймс Туминиа
Продукция - Euro Dialogue Productions
Арън е мъж в края на 30-те си години. Доскоро се е биел на боксовия ринг и е станал MMA световен шампион. Въпреки това спортът е оставил своята видима травмираща следа върху психиката му. Отказал се от спорта и похарчил повечето си пари за съдебни дела, Арън превръща музиката от свое хоби в професия. За съжаление, феновете намирата музиката, която изпълнява на китара, за безкрайно скучна и мелодраматична. Дали някой ще вземе Арън на сериозно? Него, някогашния идолизиран герой, а днес – съвсем не такъв?
По време на едно изпълнение Арън се оказва на сцената с Боби – млад мъж, който превежда текстовете на Арън на езика на глухонемите за публиката. Неговото присъствие там изобщо не е случайно – той е български емигрант, дошъл заедно със сестра си Жана. Боби преследва своя дълго желан успех като ММА боец в САЩ. Той знае езика на глухонемите, защото сестра му е отказвала да говори до осемгодишна възраст.
Арън се запознава с Боби, който веднага разбира, че двамата вървят в една и съща посока към себепознаване. Вживявайки се в ролята си на сватовник, Боби го запознава със своята също толкова психически нестабилна сестра с тайното желание те да се харесат. 

Програма

  • 15.03.2018
    КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ” - 14.00 часа