Режисьор - Мартин Макариев
Сценарий - Георги Ангелов, Александър Чобанов, Яна Маринова, Боби Захариев
Оператор - Иван Вацов
С участието на - Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал, Владимир Пенев
Продуценти - Яна Маринова, Башар Рахал
Продукция - Spirit Production, Nova Television

Младата учителка по история Лора Ангелова е разкъсвана между любовта си към училището, което баща ѝ е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите ѝ я уважават, а учениците я обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, в който директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова. Повереният на Лора 12-и клас също е изправен пред проблеми. Диана, дъщеря на основния спонсор на елитното училище, е красива и разглезена и не пропуска да демонстрира пищния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата ѝ приятелка Соня. Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика – Калин Соколов, поп звезда и новоизлюпен продуцент. Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той? И има ли изобщо страна, или всеки е сам за себе си? Месец преди абитуриентския бал на своя клас Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!

“Нищо не играя в Привличане. В този филм съм себе си. Не съм мислила много върху ролята и персонажа си. Това е една сбъдната мечта – да напиша историята за филм, който да мога да продуцирам.” 

Яна Маринова за Nova.bg

Програма

  • 12.03.2018
    КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ” - 13.00 часа